STØT BØRNEFONDENS UDVIKLINGSARBEJDE
Du har mulighed for at støtte vores arbejde med et engangsbeløb (Støt nu) eller et fast beløb de næste 12 måneder (Støt fast). Udfyld felterne herunder, så ordner vi alt det praktiske. Tak for støtten.

Giver du et fast beløb hver måned, bliver din støtte løbende anvendt til vores generelle arbejde. Betalingerne bliver trukket månedligt og fortsætter i 12 mdr. eller indtil det opsiges. Du kan stoppe dine betalinger ved at kontakte os telefonisk på 70 22 12 11 eller skriftligt på mail@bornefonden.dk. Vi gør opmærksom på at forudbetalte beløb ikke refunderes. Læs vores betingelser her

Bliv sponsor i dag

Giv et barn en barndom

Du kan også vælge at blive sponsor for et barn i Vestafrika, og via sponsoratet følge med i nyt om barnet, barnets familie og deres lokalsamfund. Bliv sponsor allerede i dag.

 

BØRNEfondens arbejde består af tre faser, der følger børns udvikling og behov.

Tidlig barndom

Beskyttelse af børn, fødselsattester, rutinemæssige sundhedstjek, adgang til børnehaver, leg og læring, forældre får mulighed for at skabe en indkomst.

Barndom

Tryg skolegang uden vold, læring om hygiejne, adgang til rent vand og latriner, forældre får hjælp til at øge deres indkomst.

Ungdom

Unge-organisering, oplysning om sikker sex, relevant uddannelse, iværksætteri.