Styrk fagligheden i verden - giv et ungt menneske en faglig uddannelse

65 % af Afrikas befolkning er under 35 år, hvilket gør Afrika til det kontinent med den yngste befolkning i verden. Tusindvis af disse unge drømmer om at skabe en bedre fremtid for dem selv, deres familier og deres lokalsamfund. 

Deres håb for en bedre fremtid er oftest udfordret af at de og deres familier ikke har råd til at dække de omkostninger, der er forbundet med en uddannelse - skolegebyr, transport og materialer. BØRNEfonden arbejder derfor på at forbedre børn og unges uddannelsesmuligheder fordi vi tror på at uddannelse er vejen ud af fattigdom. 

 

Hvad kan du gøre:

 

  • Du kan dække ét års undervisningsgebyr for et ungt menneske for 2000 DKK
  • Du kan sørge for transport til og fra fagskolen – en cykel koster 1400 DKK
  • Du kan sponsorere en værktøjskasse for 1400 DKK

 

Du får:

 

  • Årlig rapportering med billeder, om hvordan det går med skolen og eleverne
  • Du får et digitalt eller printet støttebevis
  • Du får erhvervsnyhedsbrev

Vi har skabt et stipendium, som skal hjælpe flere unge til at få en faglig uddannelse og dermed give dem muligheden for at skabe sig en bedre fremtid. Ved at støtte fagskoler i Benin og Mali, hvor unge mennesker kan få en faglig uddannelse, kan du være med til at sikre, at flere unge får mulighed for at skabe en bedre fremtid. 


På fagskolerne kan de unge få en uddannelse som f.eks. elektriker, murer, mekaniker eller syerske. Uddannelsen tager 2-4 år, og indeholder også undervisning i hvordan de bliver selvstændige erhvervsdrivende. 

Vil I give et stipendie?
Kontakt os