ERHVERVS-

SAMARBEJDE

Vær med til at sikre uddannelse for børn og unge og forbedre forholdene i skolerne, så børnene kan få et solidt grundlag for deres videre liv.
Styrk sundhedstilstanden blandt børn og familier ved at bidrage til forebyggelse af sygdomme og forbedring af adgangen til sundhedsydelser. 
Skab muligheder for unge afrikanere og deres familier ved at give dem relevant faglig uddannelse og forbedre vilkårene for at skabe sig en indkomst.

Bliv indsatspartner

 Bliv projektpartner

"Med vores generelle fokus på ungdommen har vi altid syntes, at BØRNEfondens program har været ganske relevant for os. Derudover er det enormt nærværende, at man faktisk har en meget direkte identifikation på enten de børn man hjælper, eller det præcise projekt man får på gled, værende skoleudstyr, en brønd eller lignende. Det er en charmerende relation, som BØRNEfonden på den måde tilbyder. Vi støtter ét barn pr. butik og derfor over 200 børn, som vi håber en dag vil blive til en hel landsby."

  - Stifter og CEO, Kaspar Basse,  Joe & the Juice
Dem samarbejder vi med

Se de virksomheder, der allerede støtter os gør og bliv inspireret!

Økonomiske fordele

Kontakt os

Økonomiske fordele

 

Alle BØRNEfondens virksomhedsaftaler indeholder en række reklamemæssige ydelser, og er derfor fuldt fradragsberettigede for virksomheden, som omkostninger til markedsføring. I praksis betyder det, at finansiering af f.eks. en brønd til 100.000 kr. kan trækkes fra som reklameomkostning.

 

 

Foretrækker virksomheden i stedet at foretage en donation er bidraget fradragsberettiget efter Ligningslovens § 8A. Vær dog opmærksom på at der maksimalt kan fratrækkes 15.600 kr. (2017 tal)

 

For yderligere information, besøg skatteministeriets hjemmeside