BØRNEfondens samarbejde med rejseportalen Goodwings giver dig mulighed for at støtte vores projekter, når du rejser – uden det koster dig en krone ekstra. Hos Goodwings koster hotellerne det samme som hos de andre store hotelportaler på markedet. Forskellen er at Goodwings ikke bruger penge på markedsføring, men i stedet lader dig som forbruger donere et beløb til eksempelvis BØRNEfonden, hver gang du booker hotel.

Hos BØRNEfonden går vi ind for partnerskaber. Vi har gjort FN’s 17 verdensmål til omdrejningspunkt for vores arbejde – det gælder også verdensmål 17: Partnerskaber for handling. Vi ved at der skal tænkes nyt for at finde finansielle ressourcer nok til at afskaffe sult og fattigdom globalt, og vi tror på at en måde at gøre det på er ved at finde nye donationsformer gennem innovative partnerskaber. Samarbejdet med Goodwings er et godt eksempel på et nyskabende partnerskab, der muliggør, at vores støtter kan donere midler til BØRNEfonden uden at skulle have penge op af lommen.

 

"Samarbejdet med Goodwings giver god mening for BØRNEfonden, da det matcher vores ambition om at danne innovative partnerskaber og giver vores støtter nye muligheder for at donere”

Bolette Christensen, CEO BØRNEfonden

 

Se hvordan Goodwings fungerer i videoen herunder:

 

 

 

 

Hvor stor en forskel kan man gøre?

Du kan gøre en stor forskel, når du rejser, hvad enten det er som privatperson eller virksomhed. En familie der booker hotel for 25.000 kr. om året kan donere 1.000 kr. til BØRNEfonden, hvilket er nok til at give 8 børn i Vestafrika en fødselsattest. En virksomhed der booker hotel for 100.000 kr. om året kan donere 4.000 kr. til BØRNEfonden og dermed sende 80 børn i skole i et år med skoletaske og materialer. Klik på donationsberegneren herunder og se hvor stor en forskel du eller din virksomhed kan gøre.

 

 

Kontakt os