Projektpartner

Som projektpartner støtter du med minimum 100.000 kr. årligt. Du får et skræddersyet samarbejde, hvor din virksomhed får mulighed for at få sit eget projekt.

Du modtager rapportering med billeder fra projektet, som kan bruges i virksomhedens eksterne kommunikation. Her finder vi sammen frem til den type samarbejde, der bedst matcher din virksomheds strategiske ambitioner, behov for medarbejderinddragelse og ønske om synlighed.

Det støtter BØRNEfondens projektpartnere:

Joe & The Juice

 

Et barn blev til over 200 børn

Gennem 15 år har Joe & The Juice haft sponsorbørn gennem BØRNEfonden - ét barn for hver Joe & The Juice butik. Nu tager samarbejdet mellem BØRNEfonden og Joe & The Juice et nyt skridt, hvor kædens juicere bliver inddraget i udviklingen af et projekt blandt unge i Benin.

Læs mere her

 

GOBIvin bygger fundamentet for en god barndom
Gennem salg af vin har GOBIvin siden 2011 bygget børnehaver i Benin og Togo. På den måde sørger de for, at børnene i trygge rammer kan blive forberedt på deres videre skolegang
Kastrup A/S giver faglig uddannelse til unge i Mali
Gennem et 10-årigt samarbejde har Kastrup og BØRNEfonden bygget og startet fagskoler i Mali. Dermed har samarbejdet givet rigtig mange unge en relevant faglig uddannelse, så de kan få et arbejde og en bedre fremtid.
Energi Nord skaber sunde skoler
Energi Nord har de seneste fire år støttet BØRNEfonden. Senest i 2014 hvor Energi Nord støttede opførelsen af en brønd i Mali og dermed var med til at sikre bedre sundhed til over 300 skoleelever.
Bliv projektpartner
Bliv projektpartner
Bliv projektpartner
Bliv projektpartner