Kap Verde – fra fattigdom til fremtid

SE FILMEN om Bubbers rejse til Kap Verde!


BØRNEfondens ambassadør Bubber har netop været i Kap Verde for med egne øjne at se den forskel, som vores mange, trofaste støtter har gjort. Her kan du se Bubbers møde med Edneida, Amarildo og Elisio - stærke skæbner, der alle har det tilfælles, at støtten fra sponsorer og BØRNEfonden har ændret deres liv. 

Efter 28 år i Kap Verde trak vi os ved årsskiftet ud af den lille østat i Atlanterhavet. Da vi begyndte arbejdet i det vestafrikanske land i 1989, var befolkningen ramt af hungersnød. I dag kan det lille ørige kalde sig et mellemindkomstland - et land hvor næsten alle børn gennemfører grundskolen, den forventede levealder er steget, og børnedødeligheden er en af de laveste på kontinentet.

Læs om BØRNEfonden og Kap Verde.

Der er stadig brug for din støtte

Vi vil gerne sikre, at sponsorbørnene i Kap Verde kan afslutte det skoleforløb, de er i gang med, og at de går en bæredygtig fremtid i møde, efter vi slipper dem. Derfor har vi stadig brug for din støtte.

 

Hvorfor skal jeg, som sponsor, blive ved med at betale?

Med støtte fra vores trofaste sponsorer, kan vi sikre, at sponsorbørnene kan afslutte det skoleforløb, de er i gang med. Pengene dækker skoleudgifter, transport og undervisningsmaterialer. Samtidig bruges pengene til de sponsorbørn, der har mistet deres sponsor, så de får den planlagte skolegang.

 

Hvilke ændringer skal jeg, som sponsor, være opmærksom på?

  1. Det er ikke længere muligt at overføre ekstra gavebeløb eller sende breve og pakker til sponsorbørnene.
  2. Vi har ikke længere mulighed for at arrangere et besøg hos sponsorbarnet.

 

 

Josiane Dos Reis, tidligere sponsorbarn

"Everything I've got is thanks to BØRNEfonden"

Læs hele Josiane Dos Reis' historie (på engelsk)

 

Vera Isa, sponsorbarn

"If BØRNEfonden had not talked to me about continuing my education I wouldn't have started again".

Læs hele Vera Isa's historie (på engelsk)

Kontakt os