Vi passer godt på dine personlige data

Den 25. maj 2018 trådte de nye regler, for hvordan virksomheder og myndigheder må behandle persondata, i kraft. Den nye persondataforordning er vedtaget i EU og betyder skærpede krav til, hvordan personlige oplysninger skal behandles og beskyttes af de virksomheder og myndigheder, som de videregives til.

 

Det seneste år har arbejdet med den nye persondataforordning betydet et omfattede arbejde for alle virksomheder - og selvfølgelig også hos BØRNEfonden. Vi har blandt andet indhentet databehandleraftaler med vores eksterne samarbejdspartnere, skullet vurdere, om vi indsamler, bruger, deler og sletter oplysningerne i overensstemmelse med de nye regler og skullet skrive ny intern og ekstern persondatapolitik.

 

For at være helt sikre på, at vi har fat i den helt lange ende af arbejdet med persondataforordningen, allierede vi os i 2017 med vores samarbejdspartner advokatfirmaet Norrbom Vinding, der har stor ekspertise inden for persondata og de nye EU-regler.

 

Du kan læse BØRNEfondens nye persondatapolitik på linket her.