Handels- og abonnementsbetingelser

Handelsbetingelser for webshop

Varer
Der er ingen af de produkter, som BØRNEfonden sælger i shoppen, som du kan modtage fysisk. Ligesom du heller ikke kan målrette købet mod et navngivet barn, fx et sponsorbarn. Med din donation/køb sikrer du, at pengene går til det produkt, som er beskrevet.

Betaling

Du kan kun betale din bestilling online ved brug af kreditkort. Det kræver blot, at du anfører dit kortnummer, udløbsdato samt kontrolcifre. Data, som du sender i forbindelse med brug af betalingskort, er krypterede, og det er kun Nets, der kan læse dem. Hverken BØRNEfonden eller andre har mulighed for at læse data. Vi trækker beløbet på det valgte kort. Der kan aldrig trækkes et beløb større end det, du har godkendt ved købet. Vær opmærksom på at der, ligesom på BØRNEfondens øvrige produkter, pålægges et gebyr, når du bruger betalingskort. Gebyret varierer alt efter hvilket kort, du bruger.

Ekspeditionsgebyr
Der er ingen gebyr på varerne i shoppen, men vælger du at få tilsendt dit gavebevis med posten, så koster det 25 kr. i administrations og forsendelsesgebyr.

Levering af gavebeviser
Har du valgt at få tilsendt et gavebevis med posten, skal du skrive adressen, som vi skal sende det til. Vi sender kun gavebeviser til Danmark.

Leveringstid på gavebeviser
Vi bestræber os på at behandle ordrerne så hurtigt som muligt. Under normale omstændigheder vil dit gavebevis blive afsendt 1 til 3 dage efter din donation. I perioder med helligdage og typiske ferieperioder kan leveringstiden være mellem 5 og 7 hverdage. Op til jul bestræber vi os på, at alle beviser sendes senest, så de følger Post Danmarks anbefalinger for juleposten. BØRNEfondens sender gavebeviserne med B-post. Selvom du har valgt at få tilsendt gavebeviset fysisk, så vil du altid modtage et elektronisk gavebevis med det samme. Det elektroniske gavebevis sendes til den oplyste email adresse.

Fortrudt køb
Da vi er en almen velgørende organisation, er vi ikke omfattet af forbrugeraftaleloven, og da der er tale om en donation af en genstand, er dit køb ikke omfattet af den sædvanlige 14 dages fortrydelsesret efter forbrugeraftaleloven.

 

Abonnementsbetingelser 

Betalinger og gebyr
Betalingerne bliver trukket hver den 1. i måneden og fortsætter i 12 mdr. eller indtil det opsiges. Du kan stoppe eller ændre dine betalinger ved at kontakte os telefonisk på 70 22 12 11 eller skriftligt på mail@bornefonden.dk. Såfremt du får nyt betalingskort, skal du informere BØRNEfonden på 70 22 12 11 eller på mail@bornefonden.dk.

 

E-mail
Du vil modtage en e-mail, på den opgivne e-mailadresse, ved følgende hændelser: Tilmelding, månedlig betaling, afvist betaling samt ved abonnementsophør.

 

Sikkerhed
Det er sikkert at handle i BØRNEfondens shop. Både bankerne, NETs og forbrugerrådet betragter det som sikkert at handle online. Risikoen for at dine betalingsoplysninger bliver opfanget af andre er nærmest ikke-eksisterende. Forbrugerombudsmanden sidestiller risiko ved handel på nettet med risikoen ved al anden handel. Hvis du ønsker mere information, henviser vi til emaerket.dk.

 

Oplysning om klagemuligheder
Hvis du vil klage over dit køb, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Ved indgivelse af en klage skal du oplyse vores e-mailadresse mail@bornefonden.dk.

 

Persondataloven
BØRNEfonden respekterer fuldt ud alle ønsker om at beskytte de personlige oplysninger, som du giver os. Du kan læse om vores politik på hjemmesiden.

 

Kontakt BØRNEfonden
Du kan kontakte BØRNEfonden på mail@bornefonden.dk eller telefon: 70 22 12 11 alle hverdage mellem 9-16.30

 

Kontakt

Handels- og abonnementsbetingelser