Mål, mission og værdier

Mål

Fattige børn og deres lokalsamfund skal have muligheden for selv at bygge en fremtid.

 

Mission

Vi støtter fattige børn i at bygge sig en positiv fremtid ved at sætte navn og ansigt på behovet for udvikling. Med udgangspunkt i det enkelte barn, arbejder vi med at forbedre forudsætningerne for at skabe udvikling ved at sikre sundhed, uddannelse og stimulere lokale økonomier.

Vi tror på langsigtede løsninger til at opnå langsigtet udvikling.


Derfor er BØRNEfonden til stede i lokalområderne i 15-20 år.

Vi samarbejder med lokale organisationer og myndigheder for at sikre lokal forankring og bæredygtige lokalsamfund.

 

Værdier

BØRNEfonden arbejder i henhold til følgende værdier:


Gennemsigtighed
Vi holder os selv ansvarlige for, at de midler, vi modtager, anvendes med størst mulig effekt og kan følges hele vejen ud til de mennesker, de er tiltænkt.


Troværdighed
Vi fortæller tingene, som de er – og sætter dem ind i den rette sammenhæng. Vi udvikler kvaliteten af vores arbejde og dokumenterer og kommunikerer effekten.


Engagement
Vi arbejder i BØRNEfonden, fordi vi i fællesskab med andre kan gøre en forskel for nogle af verdens fattige børn og deres lokalsamfund. Vores arbejde er baseret på ideen om, at hjælp til selvhjælp er den bedste støtte til at skabe bæredygtig udvikling.

Støt et projekt

Din støtte er med til at skabe bedre rammer for børn og unge i nogle af verdens fattigste lande, og du er samtidig med til at skabe varige forbedringer for et helt lokalsamfund.

 

Støt nu