Cookies og persondatapolitik

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, som hjemmesiden gemmer i din browser. Den anvendte cookie identificerer ikke dig som bruger, men derimod den computer, du bruger. Cookies gemmes i op mod op 30 dage i forbindelse med annoncering.

 

Hvordan undgår du cookies?

Hvis du ikke ønsker, at tillade cookies kan brugen afvises ved at ændre de relevante indstillinger i din browser. Herunder er det muligt at indstille browseren, så du modtager en advarsel, før der gemmes en cookie. Vær dog opmærksom på at du ikke kan bruge websitet i sit fulde omfang uden cookies.

Ønsker du ikke at modtage cookies fra Bornefonden.dk, kan du i de fleste nyere browsere tilføje Bornefonden.dk over domæner, som du ikke ønsker at modtage cookies fra. Derinde kan du også finde tidligere cookies og slette selv samme.

Cookies på bornefonden.dk

På Bornefonden.dk bruges cookies til at forbedre indhold, brugeroplevelse og websidens struktur via faktisk brug af Bornefonden.dk. Informationerne er anonymiseret, og vi vil ikke kunne koble data opsamlet via cookies med anden information om dig.

Vi indsamler løbende anonymiseret statistik gennem Google Analytics, hvor web-analysecookies anvendes til at måle din brug af Bornefonden.dk. 

Disse målinger bruges til at lave statistik over websitet, samt til at finde uhensigtsmæssigheder på siden, så vi konstant kan forbedre din oplevelse. 

Disse cookies indeholder et tilfældigt genereret ID, der anvendes til at genkende din browser, når du læser en side, og de indeholder derfor ingen personlige informationer. 

Disse cookies hedder typisk ”UTM…” i listen af cookies, og er sat til at slette sig selv 30 dage efter dit seneste besøg.

Cookies slettes som oftest automatisk fra browseren, når den lukkes (såkaldte session-cookies).

Cookies kan dog også indstilles med et udløbstidspunkt, så data eksisterer i en kortere eller længere periode (persistent cookies). Persistent cookies gemmes typisk på harddisken. 

Desuden skelner man normalt mellem førstepartscookies og tredjepartscookies. Førstepartscookies afsættes af den side, som brugeren besøger. Tredjepartscookies afsættes af en tredjepart, som har elementer indlejret på den side, som brugeren besøger. Tredjepartscookies sættes også af webanalyseprogrammer samt annoncører mv., og gør det muligt bl.a. at målrette markedsføring.

På Bornefonden.dk bruger vi både førsteparts- og tredjepartscookies til grundlæggende sidefunktionalitet til og statistik. 

Det er kun BØRNEfonden og dennes tekniske samarbejdspartner DIS/PLAY, der har adgang til oplysningerne. 

Persondatapolitik

Vores persondatapolitik beskriver, hvordan vi indsamler, beskytter og anvender personoplysninger.
BØRNEfonden respekterer fuldt ud alle ønsker om at beskytte de personlige oplysninger, som du giver os. Dine personlige oplysninger behandles forsvarligt og hensigtsmæssigt, uanset hvor oplysningerne stammer fra (om du har opgivet dem eletronisk, telefonisk, skriftligt). Vores mål er, at du kan føle dig tryg og sikker på, at vi beskytter dine personlige oplysninger.

Personlige oplysninger dækker her alle oplysninger, der kan bruges til at identificere dig. Det omfatter navneoplysninger, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse, bankkontooplysninger og CPRnummer. 

Hvilke personoplysninger indsamler BØRNEfonden?

BØRNEfonden bruger personoplysninger til at tage hånd om dit sponsorat, sende breve, e-mails, nyhedsbreve og lignende.

Vi gemmer også dine betalingsoplysninger, så du vil for eksempel altid kunne kontakte os for at få din betalingsstatus, eller om dine adresseoplysninger er korrekte. BØRNEfonden indsamler aldrig supplerende oplysninger fra tredjemand om vores sponsorer.

Hvad bruges personoplysningerne til?

BØRNEfonden bruger dine oplysninger til at holde dig informeret om dit sponsorat. Hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, e-mail eller mobiltjeneste, vil vi sende dig nyhedsbreve, e-mails og sms’er med relevant indhold.

Oplysningerne bliver brugt til at give dig en bedre og mere personlig oplevelse, når du kontakter BØRNEfonden.

Du har altid mulighed for at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, og du kan i henhold til Persondataloven gøre indsigelse mod en evt. registrering.

BØRNEfonden bruger dine oplysninger til at holde dig informeret om dit sponsorat. Hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, e-mail eller mobiltjeneste, vil vi sende dig nyhedsbreve, e-mails og sms’er med relevant indhold.Oplysningerne bliver brugt til at give dig en bedre og mere personlig oplevelse, når du kontakter BØRNEfonden.Du har altid mulighed for at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, og du kan i henhold til Persondataloven gøre indsigelse mod en evt. registrering.

Hvem videregiver BØRNEfonden personoplysninger til?

De personoplysninger, du giver på vores hjemmesider, bruger vi kun internt til at opfylde vores forpligtelser omkring dit sponsorat.

Hvilken sikkerhed er der når jeg afgiver personlige oplysninger?

Når du afgiver personlige oplysninger som fx CPRnummer under ”For dig der er sponsor”, benytter alle BØRNEfondens hjemmesider sig af en såkaldt 128bit kryptering SSL, der pt. er den højest mulige sikkerhed på Internettet.

Ændringer af BØRNEfondens persondata-politik

BØRNEfonden er forpligtet til løbende at opfylde lovens krav til beskyttelse af privatlivets fred. Vi vil derfor foretage fornødne justeringer af vores persondatapolitik løbende.

Hvem har rettigheder til indholdet på BØRNEfondens hjemmesider?

BØRNEfonden forbeholder sig alle rettigheder til ophavsretligt beskyttet materiale, varemærker og andet retsbeskyttet indhold på hjemmesiderne. Det er kun tilladt at kopiere fra hjemmesiderne efter forudgående samtykke fra BØRNEfonden.

BØRNEfonden forbeholder sig ret til at retsforfølge brugere, der krænker ophavsretten eller på anden vis misbruger hjemmesiderne.